Sutra uplata 1,8 miliona KM Željeznicama FBiH

Bez autora
Mar 14 2013

Sutra će biti uplaćena prva od dvije redovne tranše iz federalnog budžeta prema JP Željeznice Federacije BiH u iznosu od 1,8 miliona KM. Time je potvrđen dogovor i zaključak sa jučerašnjeg sastanka federalnog ministra prometa i komunikacija Envera Bijedića sa predstavnicima svih sindikata koji djeluju u JP Željeznice FBiH. Za utorak je zakazana sjednica Vlade FBiH na kojoj bi trebao biti razmatran prednacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansijskoj konsolidaciji Željeznica FBiH. Također, na toj sjednici bi trebao biti utvrđen termin održavanja tematske sjednice Vlade posvećene stabilizaciji JP Željeznice FBiH.

Sutra uplata 1,8 miliona KM Željeznicama FBiHSutra će biti uplaćena prva od dvije redovne tranše iz federalnog budžeta prema JP Željeznice Federacije BiH u iznosu od 1,8 miliona KM, saznaje Fena u Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija.

Time je potvrđen dogovor i zaključak sa jučerašnjeg sastanka federalnog ministra prometa i komunikacija Envera Bijedića sa predstavnicima svih sindikata koji djeluju u JP Željeznice FBiH.

U Ministarstvu prometa su kazali da je za utorak zakazana sjednica Vlade FBiH na kojoj bi trebao biti razmatran prednacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansijskoj konsolidaciji Željeznica FBiH.

Također, na toj sjednici bi trebao biti utvrđen termin održavanja tematske sjednice Vlade posvećene stabilizaciji JP Željeznice FBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik